Warning: Declaration of Jetpack_IXR_Client::query() should be compatible with IXR_Client::query(...$args) in /var/www/annakathrinetrads.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/vendor/automattic/jetpack-connection/legacy/class-jetpack-ixr-client.php on line 54
Rasmus Vels – AK

RASMUS VELS

Rasmus Vels er en dansk DJ og Producer, der har en forkærlighed for “Deep” og “Progressiv” house og techno musik. Han søgte et nyt logo og generelt en bedre visuel profilering.

Der er udarbejdet en minimalistisk og simpel logo font, der stemmer overens med værdier som simplicitet i den elektroniske undergrundsmusik, som Rasmus Vels spiller. For at give logoet mere kant og personlighed er der tilføjet en glitch effect i “Vels”, som også er indrammet i en tynd rektangel figur. Glitch-effekten skaber et dynamisk udtryk og leder, sammen med det nærmest blødende hjerte i baggrunden, tankerne hen imod den mørke undergrundsscene oplyst af stærke visuals og musikkens pulserende og “ud-af-kroppen” – effekt, og afspejler på den måde også den synergi, der skabes mellem Rasmus Vels og publikum, når han står bag pulten. 

Der er også lavet en kommunikationsstrategi til de sociale medier, hvor Rasmus unge målgruppe befinder sig meget på. Her er der udarbejdet forskellige logovariationer, for at kunne tilpasse sig de forskellige medier, som Rasmus Vels befinder sig på.

Derudover er der lavet klistermærker, som er et forholdsvist billigt medie, som Rasmus både kan dele ud og sætte, der hvor han har spillet og andre passende steder i byrummet.

COM

Tak for kigget!